Volvo Car Norway AS er importør av Volvo i Norge.

Vi er en gjeng med 50 svært dedikerte medarbeidere som holder til i flotte moderne lokaler på Fornebu. Vi er på en endringsreise som gjør at dagene aldri er like, og vårt arbeidsmiljø preges av høyt tempo og stor vilje til å dele og bidra på tvers. Vi praktiserer fleksibel arbeidsplass, da vi har stor tro på at tillit under ansvar og økt grad av medbestemmelse av egen hverdag bidrar til velvære og trivsel på jobb. 

Sammen med våre 48 uavhengige Volvo-forhandlere har vi et sterkt fokus på å skape unike kundeopplevelser. Dette har gitt resultater og Volvo er et av bilbransjens sterkeste merker, med en solid posisjon i Norge.  

Vil du ta del i vår reise og ta kundeopplevelse til nye høyder? 

Arbeidsgiver
Stilling
Sted
 
Key Account Manager - Volvo Car Norway
Fornebu

 


Jobber du mot flåte- og storkundemarkedet i dag, enten hos en bilimportør, forhandler, leasingselskap eller kanskje i en bank. -og har lyst til å være med på en superspennende reise? da skal du lese videre her.

Vi søker å ansette en Key Account Manager for våre større kunder. Hovedoppgavene er å videreutvikle eksisterende portefølje gjennom våre forhandlere og partnere, men også aktivt sammen med dem indentifisere, analysere, forankre og agere på mulighetsrommene nå og som vil oppstå fremover.

Se stillingsbeskrivelse