Med det ypperste innen moderne design, og med neste generasjons aerodynamiske takbokser, topper norske HTS Packline stadig nye forbrukertester, og trer frem som kundenes favoritt når nye takbokser skal anskaffes.


HTS Packline kan vise til en solid og bærekraftig vekst, og med økende pågang i markedet må selskapet utvide bemanningen med en servicefokusert salgskoordinator

HTS Packline selger sine takbokser utelukkende gjennom forhandlernettverket av bilforhandlere og bildeleforretninger

 

BackOffice Coordinator – HTS Packline

 

Vår drømmekandidat er et drivende dyktig talent av en salgskoordinator som gjerne kommer rett fra skolebenken, men som alltid er ajour og helst litt i forkant.

HTS Packline er en innovativ norsk produsent av high-end takbokser, samt distributør av Yakima lastesystemer for bil og HTS Setetrekk. Til sammen gjør dette oss til en totalleverandør av transporttilbehør for bilbransjen.

HTS Packline er en del av det norske konsernet HTS Hans Torgersen & Sønn AS, med kjente merkevarer som bl.a. Barnas Hus, BeSafe, Hamax, Etto, Lloyds og Paxter i porteføljen sin

Vår ambisjon er å være den foretrukne partneren for utstyr til transport av fritidsutstyr og last på bil, samt setetrekk for nyttekjøretøy, og vi er på god vei til å lykkes her.

 

VÅR IDEALKANDIDAT

Vår drømmekandidat er et drivende dyktig talent av en salgskoordinator som gjerne kommer rett fra skolebenken, men som alltid er ajour og helst litt i forkant. Vi tenker du må kjenne deg igjen i disse egenskapene:

 • Nøyaktig og strukturert
 • Ansvarsbevisst og med et sterkt ønske om å prestere
 • Initiativrik og nysgjerrig, med et ønske om læring og egenutvikling
 • Stor arbeidskapasitet
 • Positiv og samarbeidsvillig
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Samvittighetsfull og leverer alltid det som loves

 

ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER

 • Følge opp ordrer og bestillinger samt logistikken med leveringer
 • Støtte selgerne i oppfølging av kampanjer og andre relevante aktiviteter
 • Utarbeide rapporter og beslutningsmateriale til ledelsen
 • Arbeid med forbedringsprosjekter
 • Bistå i øvrige leveranser knyttet til forretningen

 

HVORFOR JOBBE HOS OSS?

I HTS Packline er vi en fin gjeng med faglig dyktige kolleger som er opptatte av å dra i samme retning – sammen! Vi lykkes gjennom å løfte hverandre frem med et transparent, ærlig og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi har konkurransedyktige betingelser, god lunsjordning, flotte kolleger - og så holder vi til i freshe og nyoppussede lokaler i Drammen.

Hos oss vil du for det meste av tiden jobbe fra lokalene våre i Drammen, tidvis kunne være med ute hos forhandlerne våre, samt noe fra hjemmekontor når det passer best.

 

Tenker du at du har en bakgrunn og kompetanseprofil som vil kunne passe godt inn her og at du er kandidaten vi leter etter? – send oss da din søknad.

 

KONTAKTINFORMASJON

Har du spørsmål om stillingen og mulighetsrommet er du velkommen til å ta kontakt med vår rådgiver Knut Forså i Resumé AS på 909 24 341

En søknad som vi positivt legger merke til sammen med en oppdatert CV laster du via skjemaet under

Alle henvendelser blir behandlet fortrolig. I første omgang også overfor vår oppdragsgiver hvis ønskelig.