Brooklands Motors AS på Billingstad er Norges eneste autoriserte Luxury Car Centre. 

Som importør, forhandler og verksted for merkene Bentley, Aston Martin og Automobili Pininfarina samler vi det mest luksuriøse og brutale en bil kan være under samme tak.

Vi tilbyr nye biler til skreddersøm, og sertifiserte bruktbiler. Vårt autoriserte verksted med spisskompetanse på våre merker, sørger for lange livsløp for kommende klassikere. 

Brooklands Motors er eid av Nils Tronrud gjennom selskapet XPND AS

Daglig leder – Brooklands Motors

For vår oppdragsgiver Brooklands Motors – Norges autoriserte Luxury Car Centre, søker vi en karismatisk men ujålete kriger med kremmeregenskaper og lederegenskaper som inspirerer fra «topp til tå» i organisasjon og skaper samhandling som går på tvers i hele organisasjonen.

Vi tenker at du som leder har gjort deg bemerket som en dyktig leder og som oppnår fremragende dokumenterbare resultater gjennom andre. Du har førstehånds erfaring med salg av premium- / high end-produkter - fortrinnsvis bil, og har et godt etablert nettverk i målgruppen. Du er salgsdrevet med fokus på helhet, struktur og etterrettelighet.

 

KONTAKTINFORMASJON

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså i Resumé AS – Executive Search & Selection tlf. +47 909 24 341

En velformulert søknad med oppdatert CV og annen relevant informasjon kan lastes opp via skjemaet under.

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.

Søknadsfrist er 31. mai