Motorpool har siden 1988 dyrket lidenskapen for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. Vi er lidenskapelig opptatt av bil og da Land Rover og Jaguar i særdeleshet.

Sterk lidenskap definerer selskapet og speiler kulturen utad. Vi er ekstremt opptatte av at kundene våre skal oppleve å få den beste servicen hos nettopp oss.  Vår filosofi er at kunderelasjonen skal vare livet ut og i generasjoner.

Vi er også Norges største Jaguar Land Rover verksted, og vi har Skandinavias best utdannede teknikerteam.

 

 

Daglig leder til premium bilforretning

For Motorpool - en meget veletablert bilforretning i High-end / premium segmentet søker vi en ny daglig leder med utpreget kundefokus. Vi søker en karismatisk (men ujålete) kriger med kremmeregenskaper, som også evner å inspirere fra «topp til tå» i organisasjon


Vi tenker at du som leder har gjort deg bemerket som en dyktig leder og som oppnår fremragende dokumenterbare resultater gjennom andre. Du har førstehånds erfaring med salg av premium- / high end-produkter - fortrinnsvis bil, og har et godt etablert nettverk i målgruppen. Du er salgsdrevet med fokus på helhet, struktur og etterrettelighet.

 

KRAV, ØNSKER OG FORVENTNINGER

Høyere relevant utdannelse er ønskelig, men fremfor alt verdsetter vi din forretningsforståelse og din omfattende verktøykasse som du bruker til å skape vinnerlag rundt deg.
Du er lederen som får folka dine til å yte til sitt potensiale - hver dag.

Du er entusiastisk og skaper effektive prosesser med fokus på måloppnåelse og forutsigbarhet. Du er taktikeren som effektivt omsetter en strategi til handling og som alltid leverer det du lover!

 

ANSVARSOMRÅDER

Daglig leder har det overordnede ansvaret for drift av butikk, verksted og ettermarked, herunder nevnes:

  • Styrke selskapets posisjon i markedet gjennom kontinuerlig monitorering av mulighetsrommene og agere i henhold til disse
  • Planlegge, gjennomføre og følge opp salgs- og markedsaktiviteter
  • Etablere og utvikle langsiktige relasjoner med kunder og potensielle kunder og samarbeidspartnere

 

EGENSKAPER

  • Rette kandidat er svært resultatorientert og kompromissløs hva gjelder nøyaktighet og kvalitet i sitt arbeid (operasjonelt og finansielt). Han/hun bør derfor ha en dokumenterbar historikk i ledelse av kontinuerlig forbedring.
  • Som leder må daglig leder for forretningen kunne fastsette resultatmål og følge disse opp på en inspirerende og motiverende måte.
  • Rette kandidat har et driv som engasjerer på tvers av avdelingene, der felles mål er verdens mest fornøyde kunder
  • Rette kandidat er fremfor alt en åpen, sympatisk, og inspirerende dyktig leder som utøver sitt lederskap gjennom å være operativ

 

SPRÅK:

Norsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Engelsk – Flytende, skriftlig og muntlig

 

ANDRE KRAV

Førerkort klasse B

Plettfri vandel

Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov

 

Stillingen rapporterer til selskapets styreleder.


KONTAKTINFORMASJON

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså i Resumé AS – Executive Search & Selection tlf. +47 909 24 341

En velformulert søknad med oppdatert CV og annen relevant informasjon kan lastes opp via skjemaet under.

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.

Stillingen er besatt