“In the beginning, I looked around and could not find quite the car I dreamed of.
So I decided to build it myself.» - Ferry Porsche

 

Porsche har en helt unik posisjon og historie son sportsbilsprodusent. Tradisjonen tro setter Porsche seg i førersetet når nye modeller og drivlinjer lanseres.

Det sies at Porsche er det eneste bilmerket som er legitimt å ha i garasjen sin, selv om en skulle jobbe med et annet merke.

Merkevaren er i dag en av verdens mest kjente og en av de aller sterkeste – derfor forplikter det særskilt når en får være med å si; «Vi er Porsche!» For i Porsche er vi ett lag!

Arven etter Ferry Porsche lever i beste velgående, nye modeller er under utvikling, og stadig flere realiserer drømmen om å eie en Porsche.

I Trondheim skinner Porsche med et flunkende nytt og hypermoderne bygg, der alt ligger til rette for en fortsatt god og sunn vekst.

 

Daglig leder – Porsche Center Trondheim

Porsche Center Trondheim har hatt en forrykende vekst de siste årene, så det er en veletablert forretning med et solid mannskap av høyt motiverte, faglig kompetente og lidenskapelige ansatte ombord som ønsker en ny daglig leder velkommen.

Og merk det gjerne med en gang – vi søker en leder, ikke en sjef!

Vi ønsker oss en leder som har en dokumenterbar historikk i å oppnå stabilt gode og sågar fremragende resultater gjennom andre. Vi ønsker oss en leder som har evnen til å få det beste ut av den enkelte i laget og lykkes med samhandling på tvers av avdelinger.

Erfaring fra bilbransjen er ikke det viktigste her, for den kompetansen finnes det rikelig av i selskapet. Men vi trenger en superdyktig leder – med passion for Porsche.

 

VÅRE FORVENTNINGER TIL DEG

En suksessfull søker til denne unike muligheten har en relevant høyere utdannelse på minimum Bachelor nivå, og minimum 7-8 års erfaring som leder av en operativ enhet med fullt P/L ansvar og dokumenterbare stabilt gode resultater å vise til.

Vi forventer at du utstråler en sterk og lidenskapelig entreprenørånd som ser mulighetsrom og som gjennom en velformulert kommunikasjon skaper begeistring, entusiasme og forutsigbarhet i laget ditt, og som stødig får alle med i samme retning. 

Vi forventer mellommenneskelige ferdigheter og evner som skaper trygge rom og respekt på alle nivåer.

Vi forventer at du alltid holder det du lover!

 

DINE MULIGHETSROM

Som Daglig leder for Porsche Center Trondheim får du det overordnede ansvaret for den daglige driften og utviklingen av butikken, verkstedet og ettermarkedet, herunder:

  • Til enhver tid sørge for at Porsche Center Trondheim opprettholder posisjonen som det naturlige førstevalget for en Porsche-kunde i regionen
  • Aktivt støtte og bidra i planlegging, gjennomføring og oppfølging av salgs- og markedsaktiviteter
  • Etablere og utvikle langsiktige relasjoner med kunder, potensielle kunder og samarbeidspartnere.

 

DU SOM EN SUKSESSFULL SØKER:

  • Må ha evnen til å arbeide konseptuelt og strategisk både alene, men også med dine nærmeste ledere og styre, for så sikre engasjement og gjennomføringskraft for det taktiske og operasjonelle i resten av organisasjonen.
  • Må være en detaljorientert lagleder som får det beste ut av den enkelte, og sørger for felles kraft og driv i retning og mål
  • Sprer glede, energi og entusiasme om felles mål

 

SPRÅK:

Vi forventer at du har norsk som ditt hovedspråk - skriftlig og muntlig, men at du også er flytende i engelsk skriftlig og muntlig.

Kan du litt tysk, vil det lett gi deg gode poeng i dine møter med fabrikken, men dette er ikke påkrevd.

 

 

SIDEN DU SKAL REPRESENTERE AV EN AV VERDENS STERKESTE MERKEVARER

- forventer vi at du også har:

  • Førerkort klasse B
  • En plettfri vandel
  • Samt en villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov

 

Stillingen rapporterer direkte til selskapets styre.


KONTAKTINFORMASJON

Ytterligere informasjon om stillingen får du ved henvendelse til vår rådgiver Knut Forså i Resumé – Executive Search & Selection – tlf. +47 909 24 341

Din kortfattede søknad som vi vil legge merke til, sammen med din oppdaterte CV laster du opp via skjemaet under. 

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.

 

Søknadsfrist er 6. mars. Tiltredelse vil skje etter avtale