Resumé - Executive Search & Selection bistår norske og internasjonale virksomheter med rekruttering av toppledere, mellomledere og spesialister.

Våre kunder beskriver oss ofte som direkte og ærlige, men samtidig særdeles profesjonelle og effektive. Vi leverer alltid det vi lover.

Våre metoder er velprøvde og våre aktive søk, omfattende og relevante nettverk og strukturerte prosesser er med på å sikre en effektiv og målrettet jakt på de rette kandidatene. Vi er ydmyke til oppgavene og vet at det vi gjør forplikter.

Konsulent

 

DISKRÉ, MÅLRETTET OG EFFEKTIVE


Vi søker å være våre kunders mest betrodde rådgivere!

Når vi aksepterer et oppdrag skal vår oppdragsgiver føle seg trygg på at vi løser det på en diskré, målrettet og effektiv måte. Vi er ydmyke over å få arbeide tett med noen av Norges mest talentfulle ledere og spesialister - både som kunder og kandidater.


I Resumé er vi genuint opptatt av å holde det vi lover. Vi leverer den høyeste kvalitet på vår rådgivning, støttet av solide prosesser og anerkjente verktøy. Kort oppsummert så forteller vi våre kunder hva vi gjør, også gjør vi som vi sier. Genialt enkelt i grunn, men likefullt vanskelig.
Siden oppstarten i 2011 har denne oppskriften fungert utmerket godt.

Vi passer nok ikke for alle, men våre kunder sier de setter pris på vår brutale ærlighet og vi verdsetter det samme fra dem.


Vi er nysgjerrige på nye verktøyer og metodikker som kommer på markedet og følger observant med, men prinsippet og lidenskapen i bunn er som den alltid har vært.

 

KORT OM RESUMÉ

  • Etablert i 2011
  • Trippel A ranket selskap
  • Svært høyt gjenkjøp
  • Integritet, effektivitet og tydelige

 

Vi holder til i lyse, flotte kontorer midt på Lysaker Torg med tilknytting til alle fasiliteter.

I Resumé får du et hyggelig og godt arbeidsmiljø, kontinuerlig faglig oppdatering samt hyggelige økonomiske betingelser og muligheter for deleierskap.

Noe for deg?

 

For mer informasjon er du velkommen til å ringe Knut Forså i Resumé AS - Executive Search & Selection på mobil +47 909 24 341.


Alle henvendelser behandles naturligvis strengt fortrolig.