Resumé - Executive Search & Selection bistår norske og internasjonale virksomheter med rekruttering av toppledere, mellomledere og spesialister.

Våre kunder beskriver oss ofte som direkte og ærlige, men samtidig særdeles profesjonelle og effektive. Vi leverer det vi lover.
Våre metoder er velprøvde og våre aktive søk, omfattende og relevante nettverk og strukturerte prosesser er med på å sikre en effektiv og målrettet jakt på de rette kandidatene. Vi er ydmyke til oppgavene og vet at det vi gjør forplikter.

Senior Konsulent, eller kanskje Partner?

Er du dyktig til å rekruttere ledere og spesialister? – har du tålmodigheten til å lete med «lykt og lupe», bruke nettverket ditt og gode verktøy selvsagt, helt til du finner den optimale kandidaten - hver gang? Da skal du lese videre her.

Resumé er et lite, men svært dedikert og leveransefokusert search selskap. Våre kunder beskriver oss ofte som direkte og ærlige, men samtidig særdeles profesjonelle og effektive. Vi leverer det vi lover. Nå ønsker oss flere med på laget.

 

Vår idealkollega

  • Du stiller høye krav til deg selv og dine prestasjoner.
  • Integritet er kanskje den verdien du setter høyest i ditt virke. 
  • Din dømmekraft, energi og struktur er sentrale egenskaper, ved siden av nysgjerrighet, ydmykhet og respekt.
  • Du har erfaring som leder og har gjerne noen års erfaring som konsulent.
  • Du er flink til å selge inn et budskap
  • Du har relevant utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå.

 

I Resumé vil du arbeide tett med noen av Norges mest talentfulle ledere og spesialister - både som kunder og kandidater. Oppdragene løser vi ved hjelp av anerkjente verktøy og utprøvde metodikker og prosesser.

Hos oss får du et hyggelig og godt arbeidsmiljø, kontinuerlig faglig oppdatering samt svært konkurransedyktige betingelser.

Noe for deg?

For mer informasjon er du selvsagt velkommen til å ringe Knut Forså i Resumé AS - Executive Search & Selection på mobil +47 909 24 341.

Alle henvendelser behandles naturligvis strengt fortrolig.