AddSecure har utviklet og markedsført løsninger for sikker alarmoverføring siden begynnelsen av 70-tallet da et fast analogt alarmnett ble etablert. I begynnelsen av 2000- tallet startet selskapets utvikling av mobilbaserte løsninger og har siden vært en aktiv samarbeidspartner til flere ledende selskaper innenfor oppbygging og drift av mobile nett.

AddSecure har en egen utviklingsavdeling og var i 2002 det første selskapet i Skandinavia som leverte en mobilbasert alarmkommunikasjon som ble godkjent og tatt i bruk av flere banker. Selskapet har i dag mer enn 100 000 fornøyde abonnenter på sikker alarmoverføring, primært innen B2B.

AddSecure har virksomhet i Danmark, Norge og Sverige med hovedkontor i Stockholm og Oslo, samt regionale kontorer i Lillehammer, Stavanger, Trondheim, Harstad, Göteborg, Malmö og Örebro. Vi er til sammen ca 130 ansatte, hvorav en stor andel innenfor teknisk avdeling for å sikre drift og utvikle nye produkter og tjenester for framtiden.

Marketing Coordinator

Har du markedsutdannelse på høyere nivå, et par-tre års arbeidserfaring innen marketingfaget og kjenner en sterk trang for utløp for alle dine kreative ideér?

Har du i tillegg en utpreget gjennomføringsevne for dine og andres idéer, skal du lese videre her.

Addsecure er et sterkt voksende teknologiselskap som bidrar til et tryggere samfunn gjennom å sikre kritisk kommunikasjon. AddSecure har solide, fremtidsrettede og investeringsvillige eiere som ønsker sterk vekst for selskapet.

Markedsavdelingen i selskapet teller i dag 5 engasjerte, faglig dyktige personer som ønsker seg en markedskoordinator med på laget. Arbeidsformen i Addsecure er preget av autonomi – herunder stor frihetsgrad med svært kort vei til beslutninger.


Arbeidsoppgaver

Marketing Coordinator vil få ansvaret for:

  • Produksjon av markedsmateriell
  • Noe tekstforfatting
  • Planlegging og gjennomføring av events (sammen med byrå)
  • Layout (print og digitale flater)
  • Holde partnerweb til enhver tid oppdatert
  • Oppdatering av CRM

Har du noe erfaring med Inbound Marketing og om hvordan man kan implementere bærekraftige og automatiserte prosesser som kan understøtte skalering og videre vekst, vil det være en stor fordel.


Språkkunnskaper

Norsk og Engelsk – flytende skriftlig og muntlig er påkrevd.
Behersker du i tillegg Svensk skriftlig og muntlig vil det være en fordel.


Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså i Resumé AS – Executive Search & Selection på telefon +47 909 24 341.
CV og en kortfattet søknad som vi legger merke til, sendes cv1@resume.no innen 10. januar 2017og merkes med Marketing Co-ordinator