Peab er et av Nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass.

Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Prosjektleder bygg (Oslo)

Peab styrker innsatsen i Oslo og til svært spennende prosjekter søker vi Prosjektleder bygg i Oslo.

Hovedkontoret vårt ligger på Lysaker, og byggeprosjektene tilhørende Oslo ligger alt fra midt i sentrum, til litt utenfor Oslo.

Som prosjektleder får du et stort ansvar i å lede eget byggeprosjekt med et kompetent og godt team. I Peab har vi veldig gode støttesystemer og verktøy for at du som prosjektleder skal lykkes.

Du vil oppleve å bli del av et veldig sterkt fagmiljø, og et veldig godt arbeidsmiljø med høy trivsel. Hos Peab legger vi vekten på å være jordnære, utviklende, pålitelige og personlige. Dette vil du oppleve som en del av vår kultur, gjennom å trives godt med alle kollegaer, få mulighet til å utvikle og påvirke og ikke minst skape. 

Vår idealkandidat:

- er Siv. Ingeniør av utdannelse og har minimum 3-5 års erfaring som prosjektleder med ledelse av egne ansatte fortrinnsvis fra prosjekter som nye boliger, leilighetsprosjekter, rehabilitering og/eller næringsbygg.

Du har sterk byggfaglig kompetanse, og er god på å lede team, planlegge, gjøre gode innkjøp og levere til avtalt tid med god lønnsomhet.

Er dette deg, eller kjenner du en som passer til denne innledende karakteristikken, ja da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Alle henvendelser vil bli behandlet strengt fortrolig. 

 

Kontaktinformasjon:

Alle henvendelser rettes til Knut Forså hos Resumé AS – Executive Search & Selection telefon: 909 24 341

Søknad med CV sendes cv1@resume.no og merkes Prosjektleder Oslo