Med det ypperste innen moderne design, og med neste generasjons aerodynamiske takbokser, topper norske HTS Packline AS stadig nye forbrukertester, og trer frem som kundenes favoritt når nye takbokser skal anskaffes.

HTS Packline kan vise til en solid og bærekraftig vekst og med økende pågang i markedet må selskapet utvide bemanningen med nok en dyktig rådgivende selger.

HTS Packline selger sine takbokser utelukkende gjennom forhandlernettverket av bilforhandlere, bildeleforretninger m.fl. så nå jakter vi en knallgod B2B Sales Advisor

 

Sales Advisor B2B – HTS Packline

 

Vår drømmekandidat har en dokumenterbar historikk i å levere fremragende resultater i et b2b konsept over minimum 2-4 år – fortrinnsvis fra bilrelatert virksomhet.

HTS Packline er en innovativ norsk produsent av high-end takbokser, samt distributør av Yakima lastesystemer for bil og HTS Setetrekk. Til sammen gjør dette oss til en totalleverandør av transporttilbehør for bilbransjen.

HTS Packline er en del av det norske konsernet HTS Hans Torgersen & Sønn AS, med kjente merkevarer som bl.a. Barnas Hus, BeSafe, Hamax, Etto, Lloyds og Paxter i porteføljen sin

Vår ambisjon er å være den foretrukne partneren for utstyr til transport av fritidsutstyr og last på bil, samt setetrekk for nyttekjøretøy, og vi er på god vei til å lykkes her.

 

VÅR IDEALKANDIDAT

Vår drømmekandidat har en dokumenterbar historikk i å levere fremragende resultater i et b2b konsept over minimum 2-4 år – fortrinnsvis fra bilrelatert virksomhet. 

I praksis betyr dette at du er så dyktig i din jobb, at bilselgerne og deleselgerne hos forhandlerne umiddelbart tenker på produktene du representerer fremfor konkurrentenes når mulighetene oppstår.

Dette betyr igjen at du er knallgod på:

  • Forbrukerinnsikt, trender og analyser
  • Er et råskinn på produktkunnskap og har en begeistrende måte å kommunisere og dele denne på som skaper engasjement
  • Er tilgjengelig og responderer raskt
  • Har en streetsmart og likandes personlighet som gjør at våre kunder får 100% tillit til deg og ønsker deg og din kunnskap velkommen. 


ARBEIDSOPPGAVER

Som Sales Advisor B2B hos oss vil du jobbe med en god blanding av våre konsernkunder og de frittstående forhandlerne. Fellesfaktoren er at du til enhver tid må sørge for at produktene våre har optimal representasjon i lokalene deres, bidra med leads og følge opp kampanjer og andre salgsfremmende aktiviteter.

  • Sikre riktig tilstedeværelse og salg gjennom eksisterende kanaler i henhold til våre mål og ambisjoner
  • Ta eierskap for produktkunnskap, leads og salgsprosesser i porteføljen
  • Aktivt bistå forhandlerne i porteføljen samt respondere raskt og riktig på henvendelser
  • Aktivt bistå forhandlerne med informasjon om nyheter, trender, produktkunnskap og annen relevant informasjon


HVORFOR JOBBE HOS OSS?

I HTS Packline er vi en fin gjeng med faglig dyktige kolleger som er opptatte av å dra i samme retning – sammen! Vi lykkes gjennom å løfte hverandre frem med et transparent, ærlig og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi har konkurransedyktige betingelser, god lunsjordning, flotte kolleger - og så holder vi til i freshe og nyoppussede lokaler i Drammen.

Hos oss vil du jobbe noe fra lokalene våre i Drammen, en god del ute hos forhandlerne våre samt noe fra hjemmekontor når det passer best.

 

Tenker du at du har en bakgrunn og kompetanseprofil som vil kunne passe godt inn her og at du er kandidaten vi leter etter? – send oss da din søknad.

 

KONTAKTINFORMASJON

Har du spørsmål om stillingen og mulighetsrommet er du velkommen til å ta kontakt med vår rådgiver Knut Forså i Resumé AS på 909 24 341

En søknad som vi positivt legger merke til sammen med en oppdatert CV laster du via skjemaet under

Alle henvendelser blir behandlet fortrolig. I første omgang også overfor vår oppdragsgiver hvis ønskelig.