Porsche har en unik og svært godt befestet posisjon i sports- og premiumsegmentet i Norge. Porteføljen av modeller utvides kontinuerlig, og Porsche har store ambisjoner om videre utvikling og vekst i Norge.

Autozentrum Sport har vært importør av Porsche i Norge siden 1997. Det er i dag 10 autoriserte forhandlere med verksted under betegnelsen Porsche Center, og nye Porsche Center er under etablering.

 

Salgsdirektør Porsche Norge

I Porsche leter vi alltid etter de dyktigste menneskene når vi rekrutterer - og akkurat nå trenger vi å finne Norges beste salgsdirektør.

Porsche har mål om å levere kundeopplevelse i verdensklasse! - oppsummert skal vi gi skreddersydde bilopplevelser og et friksjonsfritt bilhold til kvalitetsbevisste bilentusiaster.

Vi jobber målbevisst hver eneste dag med et viktig mål for øyet – å skape den optimale kundeopplevelsen for den enkelte.

For å lykkes må vi i partnerskap med våre forhandlere utvikle strategier og planer som underbygger målene og samtidig aktivt støtte dem i gjennomføringen.

Stillingen som salgsdirektør for Porsche i Norge er utfordrende og vi har høye forventninger til kandidaten som skal besitte den, - men stillingen byr også på helt unike muligheter til å påvirke den videre satsningen i Norge for et av verdens absolutt mest kjente bilmerker.

 

SALGSDIREKTØRS VIKTIGSTE ANSVARSOMRÅDER:

 • Overordnet ansvar for at våre forhandlere (Porsche Center) når sine individuelle salgsmål
 • Overordnet ansvar for produksjonsplanlegging
 • Sammen med eget team definere, forankre og implementere program for å kontinuerlig forbedre kundens opplevelse og lojalitet mot Porsche og Porsche Center
 • Bistå i planleggingen, gjennomføring og evalueringen av lokale salgsaktiviteter sammen med forhandlerne
 • Ved behov delta i salgsmøter og kick-off hos forhandlerne
 • Videreutvikle relasjonene med ledere og salgspersoner hos våre forhandlere
 • Være sparringspartner for adm. direktør
 • Kontaktpunkt for fabrikk
 • Eget salgs- og kostnadsbudsjett

 

VÅR IDEALKANDIDAT

Du er strategen og taktikeren som omsetter dine forankrede planer til handling med begeistring, struktur og engasjement. Du har relevant høyere utdanning og betydelig erfaring fra bilbransjen – ideelt sett både fra importør og forhandler. Erfaring fra ledelse av team med høyt kvalifiserte medarbeidere og dokumenterte resultater fra tidligere stillinger.

 


NØDVENDIGE PERSONLIGE EGENSKAPER

 • Rette kandidat er svært resultatorientert og kompromissløs hva gjelder nøyaktighet, struktur og kvalitet i alt arbeid (operasjonelt og finansielt). Han/hun bør derfor ha en dokumenterbar historikk i ledelse av kontinuerlig forbedring.
 • Som leder må Salgsdirektør for Porsche i Norge kunne fastsette resultatmål og følge disse opp på en inspirerende og motiverende måte gjennom fremragende kommunikasjonsevner.
 • Rette kandidat har et driv som engasjerer, der felles mål er kontinuerlig optimal leveranse
 • Rette kandidat er fremfor alt en åpen, sympatisk, analytisk dyktig leder som utøver sitt lederskap gjennom å være svært hands-on

 

SPRÅK:

Norsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Engelsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Tysk – ønskelig, men ikke påkrevd

 

ANDRE KRAV:

Førerkort klasse B

Plettfri vandel

Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov

 

Stillingen rapporterer direkte til adm. direktør.

 

KONTAKTINFORMASJON

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså – tlf. +47 909 24 341 i Resumé AS – Executive Search & Selection.

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.

 

Søknadsfristen er utgått.