Consol er en ledende bedrift innen solskjerming, innsynshindring og sikkerhet. Vi er forhandler og distributør av merkevarene LLumar® og Multifilm® i Norge, og leverer et komplett program av sikkerhets-, solskjerming- og energibesparingsfilmer. I dag benyttes våre produkter innen næringseiendom, skoler, butikker, restauranter, industri, bolighus og på kjøretøyer. Eksempler på prosjekter de siste årene er Den Norske Opera & Ballett, Historisk Museum og Rygge Flyplass.

Salgskoordinator

 

For Consol søker vi en strukturert salgskoordinator som også evner å være fleksibel. Du må beherske engelsk både skriftlig og muntlig. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav. Du bør ha erfaring med ulike IT-systemer og behersker Office-pakken.

Dette er en variert, sentral og viktig rolle hos oss. Du sitter i sentrum for alt som skjer i bedriften. Arbeidsoppgaver spenner fra kontakt med kunder på telefon, skrive anbud, ordreregistrering og fakturering, oppfølging av våre montører, vedlikehold av kunderegister og oppfølging av vår nettbutikk. Du vil ha kontakt med våre leverandører i utlandet både pr. telefon og med epost. Du vil bistå i tilbudsprosesser, lage tilbud og presentasjoner. Du vil også pakke og sende ut varer til våre kunder. Alt i alt en jobb med mye variasjon. Du må påregne perioder med mye aktivitet, og perioder hvor vi har tid til å jobbe med forbedring av systemer og rutiner.


Vi tror du er allsidig, kvikk, at du trives med å ha mye å gjøre i perioder, og er god til å prioritere. Vi trenger en strukturert person som også evner å være fleksibel. Du må beherske engelsk både skriftlig og muntlig. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav. Du bør ha erfaring med ulike IT-systemer og behersker Office-pakken.

 

Vi kan tilby en hyggelig og uformell arbeidsplass med gode kollegaer, konkurransedyktige betingelser og frihet under ansvar. Vi flytter inn i nye lokaler på Økern om kort tid.

 

For ytterligere informasjon om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner, Olaf Bergesen på telefon 90119130 eller epost: olaf@resume.no Send din CV/Søknad til CV2@resume.no

 

Former infomasjon om selskapet se: http://www.consol-solskjerming.no