Porsche Center Oslo er Norges største autoriserte forhandler av Porsche.

Porsche har en helt unik posisjon i sports- og premium-segmentet og en svært godt befestet posisjon i Norge. Porteføljen av modeller utvides kontinuerlig og Porsche fester grepet om et større marked og nye markedsandeler skal tas.

Selger med produktansvar

Ambisjonene hos Norges største forhandler av Porsche er store, og til å understøtte denne satsningen skal det ansettes en Selger med produktansvar

Det er en utfordrende stilling med gode muligheter til å påvirke den videre utviklingen av et bilmerke med en helt unik markedsposisjon, i en meget spennende satsnings- og videreutviklingsfase.


VÅR IDEALKANDIAT

Du er i dag selger for et av de andre premium bilmerkene, har en etablert kundeportefølje som setter pris på din positive tilnærming, tilgjengelighet, nøyaktighet og struktur. Du er etterrettelig og særdeles pliktoppfyllende i ditt arbeid. Du er nysgjerrig på produktene og liker å dele kunnskapen du besitter. Du er en lagspiller og ser verdien av å jobbe i team.


KRAV, ØNSKER OG FORVENTNINGER

Ideelt sett har du en relevant høyere utdannelse, men fremfor alt kan du vise til svært gode salgsresultater og målinger av kundetilfredshet fra et Premium bilsegment.

Du er en entusiastisk, positivt ladet person som skaper effektive prosesser med fokus på måloppnåelse og forutsigbarhet. Videre er du en resultatorientert relasjonsbygger som lykkes gjennom å dele kunnskap og egne prestasjoner.DINE ANSVARSOMRÅDER VIL BL.A. VÆRE:

  • Etablere og sikre fremragende kontakt med kunder og potensielle kunder av Porsche Center Oslo
  • Ansvar for eget salgsbudsjett, herunder volum og finansielt
  • Ansvar for at alle formaliteter rundt et kundeforhold blir ivaretatt på en fremragende måte, herunder kontrakter, finansielt, forsikringer, crm, med mer.
  • Utvikle sterke relasjoner mot importøren hva gjelder produktkunnskap
  • Delta på Road Shows og andre aktiviteter gjennom Porsche Center Oslo
  • Sentral i fordelinger av kvoter på biler fra Porsche AG


EGENSKAPER

  • Rette kandidat er svært resultatorientert og kompromissløs hva gjelder nøyaktighet og kvalitet i alt arbeid (operasjonelt og finansielt). Han/hun må derfor ha en dokumenterbar historikk i dette.
  • Som produktansvarlig for Porsche blant selgerne hos Porsche Center Oslo må du kunne formidle kunnskap og følge dette opp på en inspirerende og motiverende måte gjennom fremragende kommunikasjonsevner.
  • Rette kandidat har et driv som engasjerer, der felles mål er kontinuerlig optimal leveranse
  • Rette kandidat er fremfor alt en åpen, sympatisk og analytisk dyktig selger


SPRÅK:
Norsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Engelsk – Flytende, skriftlig og muntlig

 

ANDRE KRAV
Førerkort klasse B
Plettfri vandel
Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov

 

Stillingen rapporterer direkte til selskapets salgsdirektør.

 

KONTAKTINFORMASJON
For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså – tlf. +47 909 24 341 i Resumé AS – Executive Search & Selection.

Kortfattet søknad med CV sendes cv1@resume.no og merkes med Selger - Porsche

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.