Hos oss i Scandic Hotels handler alt om å gi våre gjester den gode hotellopplevelsen!

For oss så betyr dette helt enkelt forklart å gi våre gjester bedre service, bedre søvn og en bedre start på dagen, sånn at de forlater oss best mulig oppladet og har lyst til å komme tilbake til oss. Ingen floskler – bare ekte, varm og god gjestfrihet.

Den virkelig gode hotellopplevelsen unner vi alle å få oppleve!
Vi kaller det vårt kundeløfte!

Hver dag går 15 000 teammedlemmer på jobb med én tanke i hodet: å skape den gode hotellopplevelsen slik at gjestene ønsker å komme tilbake til oss!

Scandic Hotels er i dag Nordens største og ledende hotellkjede med et nettverk av 280 hotell - i drift eller under oppføring fordelt på nærmere 58 000 hotellrom på mer enn 130 lokasjoner i seks land.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede der fler enn 200 av våre hoteller er svanemerket, fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.

 

Director Technical Services

I Scandic søker vi alltid å ansette dyktige mennesker som kan være med å levere på vårt kundeløfte og bringe oss videre fremover.

Director Technical Services har det overordnede tekniske ansvaret for alle nybygg, ombygginger og rehabiliteringer av av våre hoteller i Norge.

Direktør Technical Services  rapporterer direkte til Head of Group Technical Services i Stockholm, men sorterer også inn under den norske ledelsen.

 

Lønn & Kompensasjon

En suksessfull kandidat vil selvfølgelig bli tilbudt en konkurransedyktig kompensasjonspakke, men enda viktigere, Scandic Hotels og denne rollen tilbyr:

 • Utfordrende og givende oppgaver i et sterkt og velrespektert selskap i fortsatt vekst
 • En svært god bedriftskultur i et internasjonalt arbeidsmiljø med høy medarbeidertilfredshet og entusiastiske kollegaer.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler på Bryn i Oslo, men du får også alle eksiterende og planlagte Scandic Hoteller i Norge som arbeidssted

 

Stillingsbeskrivelse

Direktør for Technical Services har det overordnede ansvaret for organiseringen, gjennomføringen og oppfølgingen av alle tjenester som sorterer inn under avdelingen Technical Services i Scandic Hotels Norge.

Dette betyr i praksis:

 • Fra et strategisk perspektiv evne å se det store bildet for avdelings tilbud og tjenester innad i hotelkjeden, for så oversette alle overordnede initiativ til målbare planer og handlinger.
 • Utvikle, vedlikeholde og kommunisere den strategiske retningen for Technical Services tilbud og leveranse
 • Overordnet ansvar for alle prosjekter som krever bistand fra avdelingen, samt daglig ledelse og oppfølging av teamet slik at alle aspekter blir ivaretatt på en optimal måte.
 • Overordnet ansvar for å overvåke alle pågående prosjekter i Norge i henhold til tid, kvalitet og kost
 • Utvikle prosesser og rutiner som kontinuerlig forbedrer levernansene fra teknisk avdeling
 • Sikre at teamet til enhver tid har riktig kompetanse
 • Fungere som Scandic Hotels fullmektig i styringsgrupper med utleiere, entreprenører og andre  involverte i større prosjekter.
 • Delta aktivt i større prosjekter

 

Den perfekte kandidat

En perfekt kandidat til denne rollen har en betydelig historikk som en trygg og inspirerende leder som setter klar retning, gir en god balanse mellom autonomi og ansvarlighet for å engasjere teamet til å levere resultater.

Til å påta seg denne rollen forventer vi at den rette kandidaten har følgende kritiske erfaring og evner:

 • Erfaring fra lignende eller nærliggende roller med strategisk, taktisk og operativt ansvar
 • Sterk kommunikasjons- og påvirkningsevne med evne og personlig stil til å inspirere og drive resultater
 • Selvgående, med sterke og gode lederegenskaper og evne til å jobbe effektivt
 • Strategisk tankesett, analytisk tilnærming og operativt fokus med et forretningsorientert perspektiv
 • Svært kvalitets- og sikkerhetsorientert
 • Ha en preferanse for og evne til å planlegge fremover og drive kontinuerlig forbedring


Når det gjelder utdanning forventer vi høyere relevant utdannelse på minimum bachelor nivå, fortrinnsvis teknisk utdannelse som ingeniør bygg, konstruksjon eller nærliggende.

Vi forventer minimum 10 års arbeidserfaring innen bygg-, eiendomsbransjen, hvorav minimum 5 år i en ledende rolle som prosjektleder, prosjektsjef, direktør e.l.

Erfaring som prosjektleder, prosjektsjef for rehabilitering og ombygging av næringsbygg er også ønskelig.

På et personlig nivå må lederen for Technical Services være åpen og nysgjerrig og ha en vennlig og samarbeidsvillig holdning.

 

Språk

I Scandic Hotels benyttes engelsk som konsernspråk. Det forventes derfor at rette kandidat er flytende i engelsk – skriftlig og muntlig.

 

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon om denne muligheten i Nordens ledende hotellkjede, ikke nøl med å kontakte vår rådgiver Knut Forså i Resumé – Executive Search & Selection på hans mobiltelefon +47 909 24 341, eller på e-post knut@resume.no