Har du passion for Porsche?

Hos Porsche er vår filosofi enkel – vi er bilentusiaster som lever og ånder for bilentusiaster.
Porsche har befestet sin posisjon i Norge og vi fortsetter å vokse. Vi er alltid på jakt etter de riktige medarbeiderne.

Her finner du annonserte ledige stillinger fra Porsche Norge og de autoriserte Porsche Centrene. Tenker du at du er en vi bør snakke med – søk da vel!

Arbeidsgiver
Stilling
Sted
 
Porsche PRO
Billingstad

Porsche PRO er en nyopprettet stilling hos Porsche Center Asker & Bærum.

Porsche PRO er den personen i salgslokalene hos oss som skal kunne mest om kundeadferd og er en ekspert på å tilpasse seg den enkelte kunde – uten å gå på kompromiss med seg selv.

Se stillingsbeskrivelse
Selger nye Porsche
Billingstad

I første halvår 2019 åpner Porsche Center Asker & Bærum - plassert midt i et av våre største markedsområder og vi søker selger nye Porsche

Vi søker selger med sterkt driv, kundefokus i verdensklasse og stor gjennomføringskraft.

Se stillingsbeskrivelse
Selger brukte Porsche
Billingstad

I første halvår 2019 åpner Porsche Center Asker & Bærum - plassert midt i et av våre største markedsområder og vi søker selger brukte Porsche

Vi søker selger med sterkt driv, kundefokus i verdensklasse og stor gjennomføringskraft.

Se stillingsbeskrivelse
Servicerådgiver
Billingstad

I første halvår 2019 åpner Porsche Center Asker & Bærum - plassert midt i et av våre største markedsområder og vi søker servicerådgiver som kan yte kundeservice i verdensklasse

Servicerådgivers viktigste arbeidsoppgaver er å tilrettelegge og sørge for at kundens opplevelse ved serviceverkstedet hos Porsche Center Asker & Bærum er i verdensklasse.

Se stillingsbeskrivelse
Leder delelager
Billingstad

I første halvår 2019 åpner Porsche Center Asker & Bærum - plassert midt i et av våre største markedsområder, og vi søker leder for delelageret som ønsker å yte kundeservice i verdensklasse

Leder delelagers viktigste arbeidsoppgaver er å tilrettelegge og sørge for at delelageret ved Porsche Center Asker & Bærum leverer i henhold til det overordnede målet som er kundeservice i verdensklasse.

Se stillingsbeskrivelse
Deleselger
Billingstad

I første halvår 2019 åpner Porsche Center Asker & Bærum - plassert midt i et av våre største markedsområder, og vi søker deleselger som ønsker å yte kundeservice i verdensklasse

Deleselgers viktigste arbeidsoppgaver er å oppfylle interne og eksterne kunders behov hva gjelder deler til sin Porsche.

Se stillingsbeskrivelse
Tekniker
Billingstad

I første halvår 2019 åpner Porsche Center Asker & Bærum og vi søker teknikere som ønsker å yte kundeservice i verdensklasse


  • Som Tekniker hos Porsche Center Asker & Bærum får du ansvaret for å sikre at kundens Porsche vedlikeholdes og repareres raskt, nøyaktig og i henhold til kravene og retningslinjene fabrikken har definert.

Se stillingsbeskrivelse
Business Controller
Billingstad

Til Porsche Center Asker & Bærum søker vi en Business Controller som er kommersielt anlagt, har fremragende kommunikasjonsevner og er utpreget forretningsorientert. Du er opptatt av kvalitet i arbeidet og liker å samarbeide på tvers av avdelinger og fagområder.

Business Controllers viktigste arbeidsoppgaver vil være å analysere, følge opp resultat, overvåke lønnsomheten og virksomhetens "interne" effektivitet, samt bistå i utvikling og styring av forretningen.

Se stillingsbeskrivelse