Personlig Assistent

Vi søker Personlig Assistent til vår oppdragsgiver som er en drivende leder med et stort engasjement for teknologiselskapet han leder.

Som personlig assistent har du en selvstendig nøkkelrolle, der ditt hovedansvar er å tilrettelegge for godt miljø og effektive arbeidsdager for administrerende direktør. Du er i en tilsvarende rolle i dag, eller har erfaring fra tilsvarende rolle(r). Du får ofte høre at du er selve navet som får drivverket til å gå knirkefritt rundt, og vet hvilket støtteapparat som bør være på plass rundt en administrerende direktør.

Overordnet søkes det en effektiv, strukturert og initiativrik person med engasjement og egendrive. Du vet at presisjon og fokus på detaljer er avgjørende, og gir det lille ekstra for å yte service og gjøre andre fornøyde og glade. Du har en positiv innstilling, godt humør og godt utviklede sosiale antenner. Gjennom din væremåte viser du omtanke, og du gir energi og påfyll til dem du omgås. Du er nysgjerrig på mennesker og ny kunnskap, og du har gode evner til å bygge sterke relasjoner til dine samarbeidspartnere.


Ansvarsområder

I rollen som personlig assistent jobber du tett på ledergruppen med ansvar for å forberede, organisere og kvalitetssikre ledermøter. Du har ansvar for å fasilitere gruppens ledersamlinger, og får være aktivt med på utforming og koordinering i forhold til kundearrangementer og seminarer for eksterne samarbeidspartnere. Du har dessuten en viktig rolle i gjennomføringen av medarbeiderarrangementer, som spiller en viktig rolle i selskapets kontinuerlige fokus på kulturbygging og kjerneverdier. 

Selskapet har internasjonale eiere, og du vil ha løpende kontakt med deres representanter i England og USA. Du vil være tett på administrerende direktør i forhold til styrearbeid og koordinering av prosjekter, og blant ha ansvar for klargjøring og koordinering rundt styrepresentasjoner i dialog med administrerende direktør, ledergruppens medlemmer og andre bidragsytere. Du vil også jobbe med organisering av administrerende direktørs reisevirksomhet, og være ansvarlig for internkommunikasjon på selskapets intranettsider.


Kvalifikasjoner

Du har minst 3-5 års relevant erfaring fra lignende stillinger med tilsvarende ansvarsområde og oppgaver. Vi tror at din erfaringsbakgrunn fortrinnsvis er fundamentert på minst 3 års relevant høyere utdanning, selv om solid erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Du utmerker deg med dine sterke muntlige og skriftlige kommunikasjons- og fremstillingsevner, samt sterke engelskferdigheter. Du har gode IT-kunnskaper, og er en effektiv og rutinert bruker av MS Office. Du er analytisk anlagt, og erfaringen din har gitt deg god teft i forhold til å være forretningsorientering.


Kjenner du deg igjen i ovennevnte beskrivelse vil vi gjerne høre fra deg. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.


For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Knut Forså i Resumé AS – Executive Search & Selection på mobil +47 909 24 341.

Stillingen er besatt og kan ikke lengre søkes på.