-In the beginning, I looked around and could not find quite the car I dreamed of.
So, I decided to build it myself.

 

Dette sitatet fra Ferdinand Porsche oppsummerer hva Porsche er som merkevare, som selskap, som bilprodusent og som arbeidsgiver.

Porsche-ideen har produsert unike sportsbiler som Porsche 356, 911 og nå sist Porsche Taycan. Med kombinasjonen av tradisjon, innovasjon og våre ansattes Porsche-typiske – ja noen ganger ukonvensjonelle tenkemåter gjør vi bildrømmer til virkelighet og alltid har “litt mer” i våre severdigheter.

Men Porsche er mer enn en eksklusiv produsent av sportsbiler. Porsche har svært mye å tilby som arbeidsgiver også – Vi er en attraktiv arbeidsplass med karrieremuligheter, tilpasset den enkelte slik at man kombinere familieliv og karriere i en god harmoni.

Vi stiller høye forventninger til våre kollegers prestasjoner, men de høyeste forventningene stiller vi til oss selv. Vi lykkes fordi vi ønsker hverandre vel og er opptatt av at akkurat du skal lykkes med det du gjør. Vi du være med på laget?

Porsche har en helt unik posisjon i Sports- og Premium bilsegmentet, med en svært godt befestet posisjon i Norge. I 2022 åpner Porsche Center Gardermoen (PCG) – et lite steinkast fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Plasseringen er unik i forhold til mulighetsrommet for å la de beste ta seg av bilen din når du er på reise. PCG vil ha et unikt tilbud til denne kundegruppen her.  Mulighetsrommet er meget stort.

 

Plassjef – Porsche Center Gardermoen

 

I Porsche handler mye om å realisere drømmer for våre kunder og til sommeren åpner Porsche Center Gardermoen - et flunkende nytt og supermoderne Porsche Center som vil tilby kundene det beste innen verkstedtjenester, service og nybilsalg. Med den unike beliggenheten så tett opp til et av Norges største knutepunkter ligger det uante mulighetsrom foran oss.

Til å lede Porsche Center Gardermoen søker vi en riktig god ledestjerne som kan ha det overordnede ansvaret for at kundene hver dag møter faglig dyktige, blide og løsningsfokuserte ansatte som hungrer etter å gi kundene den unike opplevelsen! Vi søker en plassjef med et unikt sterk kundefokus og en uovervinnelig evne til å få folk med seg på reisen. Du har derfor et naturlig driv, kommunikasjonsevner og gjennomføringskraft som imponerer!

Du har førstehånds erfaring med salg av premium- / high end-produkter, fortrinnsvis bil, og har et godt etablert nettverk i målgruppen. Du har fokus på helhet, struktur og etterrettelighet.

 

KRAV, ØNSKER OG FORVENTNINGER

Du har relevant høyere utdannelse på minimum Bachelor nivå og minimum 5 års erfaring som leder med fullt P/L ansvar, fortrinnsvis fra samme eller nærliggende bransje.

Du er entusiastisk og skaper effektive prosesser med fokus på måloppnåelse og forutsigbarhet. Du er taktikeren som effektivt omsetter en strategi til handling og leverer alltid det du lover!

 

ANSVARSOMRÅDER

Plassjef for Porsche Center Gardermoen har det overordnede ansvaret for drift av butikk, verksted og ettermarked, herunder nevnes:

  • Posisjonere og etablere Porsche Center Gardermoen som det naturlige valget for en Porsche-kunde i distriktet og for alle reisende
  • Planlegge, gjennomføre og følge opp ettermarkeds-, salgs- og markedsaktiviteter
  • Etablere og utvikle langsiktige relasjoner med kunder og potensielle kunder

 

NØDVENDIGE EGENSKAPER

  • Rette kandidat er svært resultatorientert og kompromissløs hva gjelder nøyaktighet og kvalitet i sitt arbeid (operasjonelt og finansielt). Han/hun bør derfor ha en dokumenterbar historikk i ledelse av kontinuerlig forbedring.
  • Som leder må plassjef for Porsche Center Gardermoen kunne fastsette resultatmål og følge disse opp på en inspirerende og motiverende måte gjennom fremragende kommunikasjonsevner.
  • Rette kandidat har et driv som engasjerer på tvers av avdelingene, der felles mål er kontinuerlig optimal leveranse
  • Rette kandidat er fremfor alt en åpen, sympatisk, analytisk dyktig leder som utøver sitt lederskap gjennom å være operativ

 

SPRÅK:

Norsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Engelsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Tysk – ønskelig, men ikke påkrevd

 

ANDRE KRAV

  • Førerkort klasse B
  • Plettfri vandel
  • Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov


HAR DU LYST TIL Å VÆRE EN AV OSS SOM KAN SI: - «VI ER PORSCHE»

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså i Resumé – Executive Search & Selection på tlf. +47 909 24 341

Din søknad som vi legger merke til, sammen med CV og annen relevant info lastes opp i skjema under.

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.

 

Søknadsfrist er 30.10.21. Tiltredelse vil skje etter nærmere avtale.