"In the beginning, I looked around and could not find quite the car I dreamed of.
So I decided to build it myself."


Ferdinand Porsche oppsummerer her hva Porsche er som merkevare, som selskap, som bilprodusent og som arbeidsgiver.

Porsche-ideen har produsert unike sportsbiler som Porsche 356, 911 og nå sist Porsche Taycan. Med kombinasjonen av tradisjon, innovasjon og våre ansattes Porsche-typiske – ja noen ganger ukonvensjonelle tenkemåter gjør vi bildrømmer til virkelighet og har alltid “litt mer” i våre severdigheter.

 

Porsche Center Oslo er Norges største autoriserte forhandler av Porsche og vi søker nå å ansette en ny salgssjef for brukte Porsche.

Salgssjef brukte Porsche

 

En brukt Porsche er ofte den første Porsche mange kjøper seg. Det markerer selve starten på realiseringen av drømmen. Og for veldig mange er også den neste Porsche en brukt Porsche. Det finnes ikke gamle Porsche – bare nye eiere... 

Avdelingen for brukte Porsche hos Porsche Center Oslo er en av de aller største forretningene i Norge for brukte Porsche. Forretningen er meget veldrevet, men det finnes fortsatt store mulighetsrom.
Da vår suksessfulle salgssjef for brukte Porsche har takket ja til nye utfordringer utenfor selskapet, søker vi nå hans etterfølger.

Vårt løfte er «Kundeopplevelse i verdensklasse» – det er ingen floskel. Vi mener det!


VÅR IDEALKANDIDAT

Vi søker en proaktiv, spillende leder som kontinuerlig jakter forbedringer. Du er hands on, men spiller alltid de målgivende pasningene videre til dine selgere.

Vi ønsker oss en drivende dyktig salgssjef som har med seg en velfylt verktøykasse med erfaringer og kunnskap om effektiv drift, og som har en systematisk og analytisk tilnærming til mulighetsrommene og oppgavene. Siden vi ønsker oss en tusenskunstner er dine kreative ferdigheter i forhold til hvordan identifisere og agere mot nye kundegrupper også velutviklet.

  

KRAV, ØNSKER OG FORVENTNINGER

Vi tenker at du bør ha noen års erfaring som leder av en bilsalgsavdeling der du har hatt fullt P/L ansvar.

Du må ha førstehånds erfaring med salg av biler, gjerne brukte Sport - og Premium biler. Du har et godt etablert nettverk, og en lojal portefølje med kunder i målgruppen.

Struktur, nøyaktighet og etterrettelighet er godt forankret i deg!

Du er en entusiastisk leder som skaper gode, samhandlende og effektive prosesser rundet deg, der fokus er kontinuerlig forbedring.

Vi vil gjerne at du har en relevant høyere utdanning, men skulle den mangle så kan det kompenseres med erfaring og dokumenterbare gode resultatoppnåelser

 

ANSVARSOMRÅDER

Salgssjef brukte biler hos for Porsche Center Oslo har ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av alt salg av brukte Porsche ved senteret, herunder:

 • Overordnet budsjettansvar, salgs- og resultatansvar for avdelingen
 • Posisjonere Porsche Center Oslo som det naturlige valget for Porsche-kundene i distriktet
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp salgs- og markedsaktiviteter
 • Etablere og utvikle langsiktige relasjoner med kunder og potensielle kunder
 • Levere kundeservice i verdensklasse

 

EGENSKAPER

 • Rette kandidat er svært resultatorientert og kompromissløs hva gjelder nøyaktighet og kvalitet i sitt arbeid. Du må derfor ha en dokumenterbar historikk i ledelse av kontinuerlig forbedring.
 • Som leder må salgssjef for brukte biler for Porsche Center Oslo kunne fastsette resultatmål for avdelingen og følge disse opp på en inspirerende og motiverende måte gjennom fremragende kommunikasjon.
 • Rette kandidat har et driv som engasjerer på tvers av avdelingene, der felles mål er kontinuerlig optimal leveranse
 • Rette kandidat er fremfor alt en åpen, sympatisk, analytisk dyktig leder som utøver sitt lederskap gjennom å være operativ

 

SPRÅK:

Norsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Engelsk – Flytende, skriftlig og muntlig
Tysk – ønskelig, men ikke påkrevd

 

ANDRE KRAV

 • Førerkort klasse B
 • Plettfri vandel
 • Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov


Stillingen rapporterer direkte til selskapets administrerende direktør og er en del av hans ledergruppe.

 

SØKNADSFRIST

Søknadsfrist er 20. August

Tiltredelse vil skje etter avtale.

 

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.

Vennligst benytt søknadsskjema under for å registrere din interesse med tilhørende dokumenter.

 

KONTAKTINFORMASJON

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså i Resumé – Executive Search & Selection – tlf. +47 909 24 341