Volvo Car Stor-Oslo AS er en av Norges største Volvo-forhandler og er representert med lokasjoner på Økern, Fornebu og Lillestrøm.

Men, vi er ikke fornøyde med å være størst – vi skal også være den som scorer best på undersøkelsene og være den som kundene omtaler som den beste! Vi skal være den Volvo-forhandleren som er best på å gi kundene den gode, personlige servicen og opplevelsen.

Selskapet forhandler Volvo gjennom salg av nye og brukte biler, servicemarkedstjenester som service og vedlikehold, reparasjoner, dekkhotell, bilpleie, lakkforsegling, smart repair, samt også skade og lakk. Selskapet har også servicemarkedsansvar for Polestar og handover av nye Polestar. Selskapet selger over 4000 biler årlig og omsetter for ca 2,5 Mrd. Selskapet har 200 ansatte og vokser. Sammen med Volvo Cars har selskapet ambisjoner om å være et flaggskip i Volvo Cars` europeiske forhandlernettverk og gi kunder og medarbeidere en ny og unik Volvo opplevelse. Vi skal modernisere og oppgradere måten kunden kjøper, abonnerer og foretar service på bilene sine. Selskapet er eid av Autostrada AS og Kverneland Bil AS.

Ambisjonene er store og den viktigste suksessfaktoren ligger i å få de riktige kollegaene med på laget.

Akkurat nå trenger vi en ny Servicemarkedssjef til Volvo Car Lillestrøm.

Servicemarkedssjef

Vi skal videreutvikle måten vi i Volvo driver verksted og ettermarked på!

Som Servicemarkedssjef får du det overordnede ansvaret for at Coacher, PST`er, teknikere og garanti jobber og leverer etter den standard som er satt av Volvo sentralt. Dette er målbart og vil være det viktigste styringsverktøyet du vil ha! Mulighetsrommet er stort!

 

Hos Volvo Car Lillestrøm vil du få ansvaret for et team på ca. 20 faglig dyktige medarbeidere, og vi er i vekst.
Vi forutsetter at du har på plass den nødvendige faglige kompetansen, men like viktig som det ønsker vi oss at du er en kulturbygger av dimensjoner som skaper teamorienterte, selvledede medarbeidere rundt deg der alle drar i samme retning.

 

VÅR BESTILLING TIL DEG ER

  • Gjennom nytenkning, utvikling og utrulling av arbeidsmetodikk og tjenestetilbud optimalisere den daglige driften av verksted og ettermarked hos Volvo Car Lillestrøm.
  • Ta et overordnet ansvar for at servicemarkedet hos Volvo Car Lillestrøm har bransjens mest fornøyde kunder og medarbeidere.
  • Ta eierskap og ansvar for budsjett og resultater for avdelingen

 

VÅR IDEALKANDIDAT

Vår idealkandidat har en bilteknisk utdanning og har tilstrekkelig erfaring fra tilsvarende eller nærliggende rolle der du har vært med på en transformasjon.

  • Du er prosessorientert og kompromissløs hva gjelder nøyaktighet og kvalitet i alt arbeid, og har selv erfart betydningen av å ha god struktur og etablerte rutiner på et verksted for optimal leveranse.
  • Som leder må du kunne påvise og fastsette forbedringsområder og resultatmål, formidle disse og følge disse opp på en inspirerende og motiverende måte gjennom fremragende kommunikasjonsevner.
  • Du har et driv som engasjerer, og har en åpen, tydelig og vennlig kommunikasjonsstil.

 

HVA KAN DU FORVENTE DEG AV OSS

Er du den vi signerer arbeidsavtalen med, så kan du forvente deg konkurransedyktige betingelser, men fremfor alt kan vi love deg en spennende hverdag i et selskap med dyktige kolleger, korte beslutningsveier og et sett med eiere som er opptatte av at vi skal lede an i utviklingen i bilbransjen. Vi skal være fanebæreren for Volvo i Europa.

Dyktige mennesker som har det gøy sammen, skaper de beste resultatene!

 

KRAV TIL SPRÅKKUNNSKAPER:

Norsk:     Flytende, skriftlig og muntlig
Engelsk:  Flytende, skriftlig og muntlig

ANDRE KRAV:

  • Førerkort klasse B
  • Plettfri vandel
  • Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov.

KONTAKTINFORMASJON:

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Knut Forså i Resumé – Executive Search & Selection – telefon 909 24 341.


Søknad og CV sendes inn via skjemaet under.

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, om ønskelig i første omgang også overfor vår oppdragsgiver.


Søknadsfrist er 24. mars 2024. Tiltredelse vil skje etter avtale.